onsdag 7. april 2010

Fullført God of War 3. Spoiler!

Da har jeg fullført God of War 3, og det første som slår meg er at det var overraskende kort. Og litt tomt for innhold. Og - overraskende nok - med et par bugs. Blant annet opplevde jeg at en ting jeg skulle skyve for å løse ett oppdrag forsvant på baksiden av en låst dør med meg stående på den andre siden som et stort spørsmålstegn.

For det andre er ikke lenger Kratos særlig troverdig. Når han tar livet av alle han møter på sin ferd, selv de som tilbyr og gir ham hjelp, da blir det mest bare latterlig.
Våpenutvalget var heller ikke all verdens, til tross for 4 forskjellige våpen. Man får nemlig 3 våpen som er kliss like hverandre, nemlig sverd på kjetting. Og for å gjøre det enda mindre spennende er de opplåsbare angrepene i bunn og grunn kliss like, og dette gjelder også til alt overmål selv cestusene, disse to slosshanskene som ser ut som ulvehoder. Det som derimot er nytt er at hvert våpen nå har sin egen magi, og det funker greit nok. Stiligst magisk angrep er det kanskje krokene du stjeler fra Hades som har, for de kaller frem fortapte sjeler som sloss på din side for en liten stund.

Og jeg må også nevne at det omsider er kommet et GoW-spill som ikke har tarvelige slossesekvenser. Noen er vanskelige, men de er ikke lenger "umulige", og selv siste sjefskamp føles god. Litt problemer med innledende runder, men det gikk omsider. Dessverre sliter spillet med å slutte, og det blir en litt antiklimatisk slutt, om enn noe overraskende.

2 kommentarer:

  1. Hvilket spill i serien er best synes du?

    SvarSlett
  2. Nå spør du vanskelig! God of War 2 er nok det beste alt i alt. Historien, fortellerteknikker, våpen og lignende seirer, men når det kommer til ren underholdning er det vel 3 som er best rett og slett fordi det er mer moro, og ikke så uhorvelig vanskelig til tider.

    SvarSlett