tirsdag 27. april 2010

Nathan Drake - verdens mest intelligente person

Jeg sitter for øyeblikket og kontrollerer Nathan Drake i Uncharted 2. Er enda ikke ferdig, har fått lite tid til å spille de siste dagene, og det er heller ikke videre lystbetont å sette seg ned med dette spillet lenger.
Klør i fingrene etter å spille noe som ikke omhandler verdens mest åpenbare bruk av nøkler. Hvor mange jævla trekanter plassert midt på den eneste statuen av gull i det eneste rommet i mil omkrets som skal være hemmelig er ikke et nøkkelhull?

Og hvor mange trykkfølsomme brytere er ikke bryterne man må sette merkelige former på for å senke plutselig mekaniske steiner?

"We are the enemy and we know the answer has to be here, We'll bet if we leave this room everything will magically open. Sure won't help carrying these small statues anywhere on these very logically placed switches".

Nathan Drake må være verdens smarteste fyr, han åpner alt på 1 2 3.

Tiåringene i Naughty Dog kan ta seg en bolle og gi folka som lagde de første Crash Bandicoot-spillene jobben sin tilbake. De visste i hvert fall hva de drev med.

1 kommentar:

  1. Jeg kjøpte Uncharted 1 her om dagen, men har ikke fått det i posten enda. Tenkte at jeg får prøve disse spillene siden alle lovpriser de så høyt.

    SvarSlett